Programma / tijdschema

Kom zaterdag 14 december zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar het gemeentehuis.
Voor wie toch met de auto komt: parkeren kan op het parkeerterrein naast het gemeentehuis.

Zorg dat je ruim op tijd bent als je nog een kerstmannenpak komt ophalen of als je je nog wilt inschrijven. Je krijgt ook dan meteen je pak!
In het gemeentehuis is beperkte mogelijkheid tot omkleden. Het pak kun je over je normale kleding dragen.

Bevestig je startnummer goed zichtbaar op je pak! Als je al een pak hebt, vergeet je startnummer dan niet!

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een jas of schoenen achter te laten in het gemeentehuis. Die kun je na de finish op het centrumplein weer in ontvangst nemen. De kleding wordt dus na de start verplaatst naar de finish.

We wijzen er nogmaals op dat de gezelligheid voorop staat. Het is géén wedstrijd en je deelname is voor eigen risico! Geniet dus van de gezelligheid en de aanblik van alle andere kerstmannen en -vrouwen.

TIJDSCHEMA

Vanaf 15.00 uur:
Centrale hal gemeentehuis geopend voor deelnemers en mensen die nog willen inschrijven (inschrijvers verzoeken we dan met PIN of gepast te betalen). We raden echter aan om je van tevoren via de site in te schrijven, zodat je er van verzekerd bent dat er ook een Kerstmannenpak beschikbaar is!

15.45 uur: warming up door Due Amici

16.00: start Startschot Rotary Santa Run door burgemeester Van de Nadort

WilgenStede biedt deelnemers onderweg (de route loopt dwars door het woon-zorg centrum) een kop warme chocolademelk aan.

Finish op het centrumplein
Als beloning krijg je een herinneringsmedaille en een heerlijke kop snert.

Daarna kun je nog genieten van gezelligheid op het centrumplein.

De Rotaryclub Wolvega wenst je veel plezier tijdens de Santa Run!